Создайте подобный сайт на WordPress.com
Начало работы

Catalan cuisine

Catalan cuisine is part of Mediterranean cuisine and its typical example. Most often references are made to the food of Catalonia and Northern Catalonia, and occasionally Andorra but some contemporary authors like Josep Pla, Jaume Fàbrega, Eliana Thibaut i Comalada, Ferran Agulló and the English-language writer, Colman Andrews, talk about shared gastronomy throughout the Catalan cultural area, including the Valencian Community, Balearic Islands, La Franja and Andorra, and therefore it would be best referred to as the cuisine of the Catalan Countries. More

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: